ASBÜ Çocuk Kütüphanesi Yenilendi

ASBÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı çocuk kütüphanesini yeniledi. Genel kütüphane içinde bulunan çocuk kitaplığı odasındaki Sümerbank döneminden kalma demir döküm kasa kaldırıldı. Zemine ana okullarında kullanılan ısı yalıtımlı mat döşendi. Raflar, çocuk zevkine uygun olarak yeniden yaptırıldı. İki masa, sekiz sandalye ve altı minderden oluşan yeni oturma grupları yerleştirildi. Ayrıca çocukların hoşuna gidecek oyuncaklar da yerleştirildi. Üç yüze yakın yeni çocuk kitabı ücret ödenmeden bir hayırsever yayıncının bağışı olarak raflardaki yerini aldı. Çocuk kütüphanesi ilk misafirlerini de ağırladı. Personelin çocuklarını bekleyen çocuk kütüphanesi çocuklar tarafından çok sevilecek.

' '