Ana içeriğe atla

“ASBÜ-Kütüphane Kitap” dergisi yayın kurulu üyeleri, Rektör Musa Kazım Arıcan’ı makamında ziyaret etti.

İkinci sayısı çıkan, “ASBÜ-Kütüphane Kitap” dergisi, yayın kurulu ve yazarları, kütüphane ve dokümantasyon daire başkanı Osman Kayaer ile birlikte rektör Musa Kazım Arıcan’ı makamında ziyaret ederek dergi hakkında bilgi verdiler ve kendilerine böyle bir imkân tanındığı için teşekkür ettiler.

Rektörlük makamında gerçekleşen ziyarette Musa Kazım Arıcan, amatör bir ruh ile çıkarılan dergi için emeği geçen herkese teşekkür ettiğini ve tebrik ettiğini söyledi. Arıcan, amatör ruh, hiç kaybedilmemesi gereken bir hazinedir, böyle bir dergi çıkarmak suretiyle üniversitemize katkıda bulunuyorsunuz sizi tebrik ediyorum. Dedi.

Ziyaret esnasında ASBÜ-Kütüphane Kitap dergisi yazı işleri müdürü Tolga Aydın, rektör Musa Kazım Arıcan’a derginin ikinci sayısını takdim etti. Arıca’nın bir kitabını da kendisi için imzalamasını istirham etti. Arıcan onun bu isteğini kırmadı.

Yayın kurulu üyeleri ve dergide yazıları olan idari personel, kişisel tecrübelerinden bahsettiler. Dergi vesilesi ile yazmaya başladıklarını ve bunun kendilerine iyi geldiğini dile getirdiler.

Ziyaret esnasında kütüphane ve dokümantasyon daire başkanlığının yürüttüğü çeşitli faaliyetler de konuşuldu. Derginin geliştirilerek daha düzenli bir yayın çizgisine kavuşturulması hususunda rektörlüğün desteğinin devam edeceği vurgulandı.

Ziyaret sonrasında toplu fotoğraf çekimi gerçekleştirildi.

'' ''
'' ''
'' ''
'' ''
'' ''

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.