Ana içeriğe atla

Fakültelerimizden gelen hocalarımızın katılımlarıyla 17 Mayıs Salı günü Sümerbank Binası toplantı salonunda Kütüphane Komisyon toplantımızın ilkini gerçekleştirdik. Toplantıda; kütüphane koleksiyonunun zenginleştirilmesi, hizmetlerin iyileştirilmesi ve akademik hedef ve beklentilerin karşılanması konuları hakkında bilgi alışverişinde bulunduk.

İslami İlimler Fakültesi Dr. Öğr. Üyesi Muhammet ÇELİK, çalışmalarında nadir eserlere ihtiyaç duyduklarını ve bu konuda bir koleksiyon oluşturulmasının iyi olacağını söyledi.

Sosyal Bilimler Enstitüsü Müdürü Prof. Dr. Mehmet Hilmi DEMİR, yüksek lisans ve doktora öğrencilerine, makale, tez ve kitap yazma konusunda deneyim kazanmaları için veri tabanı eğitimleri verilmesini istedi.

İslami Araştırmalar Enstitüsü Müdür Yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Halil ŞİMŞEK, öğrencilerimizin kütüphaneyi daha verimli kullanabilmeleri için fakülte bazında uyum eğitimleri verilmesi istedi.

İletişim Fakültesi Sekreteri Memiş OKUYUCU, akademik personelimizin yayınladığı kitapların daha geniş kitlelere ulaştırılmasını sağlamak için ön ve arka kapaklarının Kütüphane Web sayfasında yayınlanmasını önerdi.

Hocalarımıza, katıldıkları ve destek verdikleri için teşekkür ederek toplantımızı bitirdik.

'' ''
'' ''
'' ''

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.