Prof. Dr. Seiji Nishihara kitabını anlattı.

Prof. Dr. Seiji Nishihara 8 Ekim 2024 saat 14.00 de başlayan programda ''Küreselleşme ve Ulus-Devletler Ötesinde Yeni Topluluklar'' isimli yeni kitabını Kütüphane Fuaye Alanında anlattı.

Bu kitap, Avrupa Birliğinin insanlık için yeni bir deney olan etnik-ulusal ve dini sınırları aşan yeni değerler topluluğu yaratma çabasına odaklanmakta ve küresel kapitalizmin neden olduğu çelişkileri ve çözüm yollarını 'idealler'' ve '' gerçekler'' esasında kavrayarak keşfetmeye çalışmaktadır.

Asbü Kütüphanesi ve Yabancı Diller Fakültesinin ortaklaşa gerçekleştirdiği program, Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır, Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Hakan Demiröz, Yabancı Diller Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Ersin Çetinkaya, Yabancı Diller Fakültesi Dekan Yrd. Dr. Öğr. Üyesi Cansu Körkem Akçay, Asbü Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başk. Osman Kayaer ve Mütercim ve Tercümanlık Bölümü öğrencilerinin yoğun katılımı ile gerçekleşti.

' '