Ana içeriğe atla

ASBÜ Kıraathane Söyleşilerine İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Muharrem Yılmaz konuk oldu.

ASBÜ Genel Sekreterliği tarafından hayata geçirilen ASBÜ Kıraathane Söyleşileri’ ne Kütüphane Daire Başkanlığı konuşmacıların belirlenmesi konusunda destek vermektedir.

Bu hafta kıraathane sohbetlerinin konuğu İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Muharrem Yılmaz oldu.

Aynı zamanda eski hakemlerimizden olan Yılmaz, son zamanlarda gündemi ziyadesiyle meşgul eden hakem yumruklanması hadisesi de dahil olmak üzere futbol hakemi olmak hakkında ilgi uyandıran bir sohbet gerçekleştirdi. ‘’Türkiye’de Hakem Olmak’’ konulu konuşması kıraathanede bulunan az sayıdaki dinleyicinin ilgisini çekti. Dinleyicilerin aktif olarak sohbete katılması ve sorular sorması mevzunun enine boyuna konuşulmasına kapı araladı.

Yılmaz’ın “futbol camiasının büyüklüğü adeta sanayideki bir fabrika gibidir” sözü çok çarpıcıydı. Hakemlerin yöneteceği maçtan sadece birkaç gün önce haberdar olduğunu öğrenmek bize çok ilginç geldi. Hakemlerin de tıpkı futbolcular gibi maç öncesi idmanlar yaptıklarını toplantılar düzenlediklerini öğrenmek dinleyenler açısından orijinal bilgilerdi.

Hiçbir işin kolay olmadığı dünyada futbol hakemliği meselesine farklı bir bakış penceresi sunduğu için Muharrem Bey’e teşekkür ederiz.

' '

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.