Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu öğrencileri Çocuk Kütüphanesini ziyaret etti. Ziyaret kapsamında Atatürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Uygulama Anaokulu Müdiresi Neşe Terzi, Öğretmen Filiz Aydın, Öğretmen İsmigül Çitil ve beraberindeki 9 minik misafirimizi Çocuk Kütüphanesinde ağırladık. Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Kayaer karşılamadan sonra çocuklara kütüphaneyi gezdirdi, ardından anaokulu öğrencileri ile sohbet eşliğinde çikolata ikram etti. Ziyaret esnasında Müdire Neşe hanım Üniversitede çocuk kütüphanesi görünce şaşırdıklarını ama çok mutlu olduklarını anaokulu adına kullanmalarının mümkün olup olmadığını sordu. Söz alan Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Kayaer ise kütüphaneyi kurma amaçlarının başta üniversite personeli çocuklarının ve anaokuluna giden çocukların kullanması olduğunu ne kadar kişi faydalanır ise o kadar memnun olacaklarını dile getirdi.

' '