Ana içeriğe atla

 

''ASBÜ 2023 Kitapları'' Sergisi Açıldı

ASBÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı tarafından ilk defa düzenlenen “ASBÜ 2023 Kitapları’’ sergisi açılış töreni, 11 Mart Pazartesi günü saat 12.30 da Rektör Prof. Dr. Musa Kazım Arıcan, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. M. Hakan Türkçapar ve Prof. Dr. Münire Kevser Baş, Yabancı Diller Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsmail Çakır, Genel Sekreter Saim Durmuş, eser sahibi akademisyenler ve öğrencilerin katılımıyla kütüphane fuaye alanında gerçekleştirildi.  

Sergide üniversite mensubu akademisyenlerin 2023 yılında yayımlamış oldukları 55 kitap yer aldı. Sergilenen kitaplar çok farklı alanlarda yazılmış. Rektör Arıcan, sergi açılış töreninde kısa bir konuşma yaptı. 2023 yılında yayımlanan kitaplarından dolayı akademisyenleri tebrik etti. Yayınlamış oldukları kitaplar ile ASBÜ’ye katkı sağladıklarını söyledi. Ardından kurdele kesimi yapıldı. Arıcan, yayımlanan eserleri tek tek inceledi ve bazı hocaların eserleri hakkında bilgi alıp, kendileri ile sohbet etti.

Program sonrası konuştuğumuz Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Kayaer: ‘’İlk defa gerçekleştirilen sergiyi her yıl tekrar edeceğiz. Bundan maksadımız hocalarımızın kitaplarının tanıtımında katkıda bulunmak, kütüphane okuyucularını ASBÜ’de yayınlanan kitaplar hakkında bilgilendirmek ve böylece bir farkındalık oluşturmak istiyoruz’’ dedi.

Not: ASBÜ 2023 Kitapları Sergisi, 15 Mart Cuma gününe kadar Kütüphane Fuaye alanında ziyarete açıktır.

 

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.