Ana içeriğe atla

Osman Kayaer Oryantasyon programında kütüphaneyi anlattı

2023-2024 eğitim öğretim yılı Yabancı Diller Yüksekokulu oryantasyon programına ASBÜ Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanlığı da katıldı. Programda Yabancı Diller Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Hakan Demiröz, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanı Adem Kılıç, Öğrenci İşleri Daire Başkanı Murat Aktepe birimleri hakkında bilgilendirme yaptılar.

Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Osman Kayaer, öğrencilere “ikinci adresiniz mutlaka kütüphane olsun” diye tavsiyede bulundu.

Kayaer, “Kütüphanemizde 60 bin kağıt baskılı ve 60 bin dijital olmak üzere toplam 120 bin adet kitap bulunmaktadır. Kütüphanemizden aynı anda 20 günlüğüne 10 kitap ödünç alabilirsiniz. Kütüphanemiz sabah 08:00 ila 17:00 arasında hizmet vermektedir. Ayrıca iki okuma salonumuz saat 23:00’e kadar açıktır. Yanınızda getireceğiniz bilgisayar, tablet ya da telefon ile internete ücretsiz olarak erişebilirsiniz. VPN üzerinden dijital kitaplarımıza kütüphane dışından da ulaşabilirsiniz. Sürekli güncellenen web sayfamızı takip ederek hizmetlerimizden haberdar olabilirsiniz.

Başkanlığımız kitapla ilgili tanıtım programları ve paneller düzenlemektedir, bunları takip ederseniz istifade edersiniz. Öğrencilerin yazılarıyla çıkardığımız ASBÜ-Kitap-Kütüphane dergisinde kitap ile ilgili yazılarınızı yayınlatabilirsiniz.

Bizim öğrencilerimizden beklentimiz şudur: Kütüphaneyi sadece imtihan dönemlerinde değil tüm zamanlarda araştırma ve dil öğrenimi için kullanmalarıdır. Kütüphanemiz ne kadar dolu olursa biz o kadar mutlu oluyoruz. Güler yüzlü arkadaşlarımız sizi her gün sabah 08:00 den itibaren bekliyor.” diyerek konuşmasını tamamladı.

' '
' '

 

 

 

Hizmetlerimizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanıyoruz.

asbu.edu.tr' yi kullanarak çerezlere izin vermiş olursunuz.