Değerli Araştırmacılarımız;

Pandemi sürecinde Sağlık Bakanlığının “Kapalı İşyeri/Ofislerde Alınacak Önlemler” doğrultusunda ASBÜ kütüphanemizde bir takım önlemler alınmıştır.

- Kütüphaneden yararlanıldığı sürece maske takmak, (Eğer maskeniz yoksa kütüphane girişinde yer alan bankomuzda temin edebilirsiniz.) Sosyal mesafe kuralına uymak zorunlu olup bu kurallara uymayanların kütüphanemizden yararlanmalarına izin verilmeyecektir.

- Kütüphane ve Çalışma Salonunun muhtelif yerlerinde dezenfektanlar mevcuttur. Ayrıca maskeniz yoksa kütüphane bankomuzdan alabilirsiniz.

- Çalışma Salonumuz ve Kütüphanemizde bulunan çalışma masaları sosyal mesafeye uygun bir şekilde düzenlenmiştir.

- Kütüphanemizde her türlü yiyecek ve içecek tüketimini yasaktır.

- Raflardan aldığınız kitapları tekrar raflara değil, kitap taşıma araçlarına bırakmanız gerekmektedir.

- İade alınan kitaplar 72 saat boyunca raflarda muhafaza edilip diğer kullanıcılara ödünç verilmeyecektir.

Bilgilerinize sunarız.