Değerli Araştırmacılarımız,

VETİS kütüphanemizdeki elektronik veri tabanlarına kampüs dışından masaüstü, laptop ve mobil cihazlarla PROXY/VPN ayarı yapmadan erişim imkanı sunmaktadır ve yıl sonuna kadar deneme sürecindedir.

VETİS [Veritabanlarına Kampüs Dışı Erişim]’e giriş için tıklayınız.

Hakkında: VETİS’in araştırmacılar tarafından kullanılabilmesi için kullanacak kişilerin Kütüphane Otomasyonu içerisinde yer alan üye modülünde kayıtlı ve aktif olmaları gerekmektedir. Araştırmacılar kütüphane otomasyonunda kayıtlı değil ise Kayıt Ol sekmesine tıklayarak ve gerekli bilgileri girerek kayıt işlemlerini tamamladıktan sonra, kurumsal e-posta adreslerine gelecek olan aktivasyon linkini tıklayarak sisteme giriş yapıp, dünyanın her yerinden veritabanlarına sınırsız bir şekilde erişebilirler.

Detaylı bilgi ve kullanım kılavuzu için tıklayınız.

Bilgilerinize sunarız.